Javni poziv za prijavu polaznika na obuke „Upravljanje projektima i poduzetništvo“ u sklopu projekta REACT digital

U sklopu aktivnosti planiranih projektom REACT Digital (No. 2020-1-DK01-KA226-VET-094178), koji se financira iz Erasmus+ programa, Udruga Centar za edukacije i upravljanje projektima (CEUP) iz Livna, poziva sve zainteresirane na prijavu za sudjelovanje na obukama na temu Upravljanje projektima i poduzetništvo, čiji je  cilj steći osnovna znanja upravljanja projektima kao i znanja i trendove u poduzetništvu. Sukladno aktivnostima projekta, obuka je planirana u prvoj polovici 2023. godine a održavati u hibridnoj formi (kombinacija online i učioničkog predavanja) u Livnu.

Ciljna skupina polaznika obuka  su osobe koje u poduzećima, javnim institucijama i nevladinom sektoru pripremaju, prijavljuju i provode projekte, kao i oni kojima su u svakodnevnom radu potrebna znanja iz poduzetništva.

Centar za edukacije i upravljanje projektima poziva  polaznike da se prijave te da svoje potrebe za temama obuka iskažu popunjavanjem Ankete na sljedećoj poveznici:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfhML2emoLf7nBuN0dMvkA1-h9fKqPji3D87BOMrNwlvqNUSA/viewform 

kao i da ostave svoje kontakt podatke u obrascu radi obavještenja o terminima obuke.  Analizu potreba polaznika se provodi od početka prosinca 2022. g. do kraja godine pa se zainteresirani pozivaju da do 30.12.2022. g. popune anketu i dostave kontakt podatke.

 Više o projektu možete naći na

https://www.ceup.ba/portfolio/react-digital/ i

https://react-digital.eu/ .

Kontaktirajte nas

Ukoliko Vas zanima naš rad, usluge, želite postati naš član ili imate upit slobodno nas kontaktirajte.