Dobro došli na stranice Udruge CEUP

Udruga „Centar za edukacije i upravljanje projektima“  ili skraćeno CEUP je nevladina neprofitna organizacija koja je osnovana 17.02.2020. godine.  i djeluje na prostoru cijele BiH.

Ideja za osnivanjem Udruge potekla je od 9 entuzijasta različitih struka. Ekonomisti, pravnici, IT stručnjaci, građevinari, stručnjaci za poljoprivredu i ruralni razvoj,  stručnjaci za okoliš i turizam, svi certificirani projekt manageri s višegodišnjim iskustvom u projektnom managementu, svojim znanjem, iskustvom stečenim u pisanju, provedbi i implementaciji projekata, kao i primjenjivim znanjima u praksi od pisanja poslovnih planova, provedbi javnih nabava, edukacijama mogu dati konkretne odgovore na pitanja i pružiti pomoć zainteresiranima.

Zajedno ćemo graditi platformu novih poslovnih mogućnosti, kataloge poslovnih ideja, unaprjeđivati projektnu pismenost i vjerujemo pomoći zajednici u kojoj djelujemo!

Uvažavajući situaciju u okruženju željeli smo biti izvor informacija i potpora onima koji žele nešto pokrenuti i imaju poslovne ideje, primaju informacije iz medija i s portala o mogućnostima raznih izvora financiranja ali se u tome ne snalaze ili ne znaju kako krenuti posao, kako razviti projektnu ideju, koji poziv za financiranje odabrati, gdje dobiti potrebne informacije za pripremu, provedbu, implementaciju, prezentaciju i izvještavanje na projektima. Što je najvažnije, žele ostati, raditi i živjeti na ovim osebujnim krajevima.

Glavni ciljevi Udruge “Centar za edukacije i upravljanje projektima” odnose se na potporu provođenje specijalističkih edukativnih programa s posebnim naglaskom na edukacije vezane za projektni menadžment,;

  • razmjenu iskustava i transfer znanja u priprema i implementacija projekata;
  • potporu i suradnju na razvojnim programima sa relevantnim subjektima kako u BiH tako i izvan BiH;
  • povezivanju osoba aktivnih u upravljanju projektima, razvoj i uspostava mreže znanja i informacija;
  • potpora boljem protoku informacija i transferu znanja za napredak u razvoju gospodarstva i poboljšanju kvalitete života lokalne zajednice.

Kontaktirajte nas

Ukoliko Vas zanima naš rad, usluge, želite postati naš član ili imate upit slobodno nas kontaktirajte.