Pokretanje suradnje na prijavi i provedbi projekata i edukacije iz upravljanja projektima

Predstavljanje Udruge

Tijekom ožujka 2021. godine predstavnici Udruge za edukacije i upravljanje projektima posjetili su nekoliko potencijalnih institucionalnih partnera, ministarstava, općina i grada i kratko predstavili Udrugu, članove te buduće aktivnosti te iznijeli prijedloge moguće suradnje. Ovaj proces se planira proširiti i na ostala ministarstva i  općine ne samo s područja Hercegbosanske županije,  već polako i cijele BiH. Udrugu predstavljaju projektni manageri koji planiraju aktivnosti povezivanja nevladinog i vladinog sektora, kao i u sljedećoj fazi predstavljanja i povezivanje s poduzećima. Upravljanje projektima je tema, koja ne samo da je aktualna, već i prijeko potrebna svima koji planiraju financiranje iz donatorskih i ostalih programa, a sve zbog ograničenosti vlastitih financijskih sredstava.

Erasmus+ projekt REACT

Također, predstavljen je Erasmus+ projekt REACT, koje Udruga počinje realizirati zajedno sa ostalih 7 partnera iz europskih zemalja, početkom travnja 2021. godine, završno sa travnjem 2023. godine. REACT ima za cilj razviti programe obrazovanja iz područja projektnog managementa s ciljem podizanja znanja i svijesti o važnosti prijave i provedbe projekata za različite ciljne skupine, a sve sa svrhom jačeg uključivanja u procese lokalnog razvoja i razvoja vođenog potrebama zajednica.

Poziv potencijalnim partnerima

Također, članovi Udruge su na raspolaganju, ne samo formalnim partnerima i korporativnim članovima, nego i svim ostalim zainteresiranim poduzećima, udrugama i pojedincima da procijene svoje mogućnosti prijave na pojedine pozive kao i da dobiju konkretne informacije o svim aktualnim pozivima u BiH.

Tim CEUP-a Vas poziva na kontakt i angažman kako bismo zajedno učinili bolje uvjete za život, koristeći na pravilan način fondove i vanjske izvore financiranja projekata!

„Kroz projekte možemo zajedno potaknuti pozitivne društvene i gospodarske promjene“!

Kontaktirajte nas

Ukoliko Vas zanima naš rad, usluge, želite postati naš član ili imate upit slobodno nas kontaktirajte.